woensdag 4 maart 2009

Culturele Zondag in Schoonhoven

Op 15 maart is er in Schoonhoven weer een Culturele Zondag met film, muziek, exposities en literatuur. Het programma begint om 13 uur ’s middags. Bij de VVV in Schoonhoven liggen flyers met de volledige route. Bij de VVV zijn ook exposities te zien van Ester van Tienhoven (textielkunst), Els Korevaar (theatertasjes) en Piet van Mook (overzichtstentoonstelling schilderijen, grafiek en ontwerpen). In het Nederlands Goud-, Zilver- en Klokkenmuseum is een tentoonstelling van autoklokjes onder de titel ‘Op tijd op weg’. Schrijfster Rosita Steenbeek vertelt in de Openbare Bibliotheek aan de Spoorstraat over haar leven in Rome en haar boek ‘Ander Licht’, dat eind maart zal verschijnen. De lezing begint om 16.00 uur. In de Remonstrantse kerk aan de Kruispoortstraat 8 exposeren Nicole van Minnen en Femke Krol en speelt jazzformatie Cruise Control vanaf 14.00 uur. Meezingen met een filmklassieker kan in de Artolounge van het Artotheater; de film start om 16.00 uur. In de foyer exposeren leerlingen van de Schoonhovense kunstenaar Cor Fafiani.

De Woordentuin schreef een persbericht over deze Culturele Zondag op verzoek van de Stichting Culturele Activteiten en de VVV in Schoonhoven.

Foto's: Cruise Control, Rosita Steenbeek, Schoonhoven, tentoonstelling 'Op tijd op weg', Nicole van Minnen: 'Paradise 4'.

Geen opmerkingen: